Ključ uspeha

Naziv originala: "The Master Key System"
napisao 1912. godine Charles F. Haanel
prvo izdanje u SAD 1916. godine od strane Psychology Publishing, St. Louis i Master Key institut, NY

Prevod, obrada i komentari: Marijo Kržić
Izdavač: Portalibris, Beograd, 2009.

Da li ste gledali i dopada vam se film "Tajna" ("The Secret")?

"Ključ uspeha" je jedna od prvih knjiga izdatih na temu univerzalnih, ali gotovo nepoznatih zakona koji vladaju nevidljivim univerzumom. Zakona, zbog kojih nam se u životu dešava baš ono što nam se dešava. Neki to nazivaju "Zakon Privlačenja" (Law of Attraction) i smatraju najvećom tajnom koju su do nedavno najmoćniji i najbogatiji ljudi sveta čuvali samo za sebe. Ova tema je najviše dobila na popularnosti po snimanju filma "Tajna" ("The Secret"). Danas postoji more knjiga na ovu temu, ali sva ta dela su inspiraciju dobila iz dve, tri knjige napisane pre stotinak godina. "Ključ uspeha" je jedna od njih.

Autor, kao jedan od najuspešnijih biznismena i mentora svoga vremena, u ovoj knjizi otkriva ne samo metode i tehnike, nego i čitavu nauku koja se krije iza Zakona privlačenja. Ovo je knjiga koja je inspirisala mnoge milionere dvadesetog veka, pre nego što je zvanično "nestala" negde oko 1933. godine (legenda kaže da je knjiga bila zabranjena od strane Rimo-katoličke crkve, ali zvanični dokazi o tome ne postoje).
Ključ uspeha (Master Key System, Charles F. Haanel) - Sajam knjiga, Beograd

 

Interesantna priča kruži "silikonskom dolinom" o tome da je mladi Bil Gejts na Harvardu pronašao kopiju ove knjige i zahvaljujući njoj odlučio da napusti studiranje i započne avanturu u svetu kompjutera, osnivajući kompaniju Microsoft.

"Zakon Privlačenja" nije učenje, nije religija, nije filozofija, a opet je sve to zajedno. Najbitnije od svega jeste da je to neosporna naučna činjenica. Svakom čitaocu toplo preporučujemo da samostalno istraži ovu oblast i garantujemo da ćete biti zapanjeni činjenicom da veliki broj naučnih studija i eksperimenata govori u prilog ovom zakonu. Nova Era je definitivno započela i nju ne karakterišu nacije, religije, društvena uređenja i velike korporacije. Nju karakteriše čovek slobodnog uma, čovek visokih potencijala, čovek slobodnog duha. "Ključ uspeha" je vaša karta za novo doba.

Prevod knjige "Ključ uspeha" ("The Master Key System"), u izdanju beogradske izdavačke kuće Portalibris, promovisana je na sajamu knjiga u Beogradu, od 26.10.2009.

Preuzmite demo (prvo poglavlje knjige, pdf dokument).

 


Objavite na FaceBooku

Kursevi u ponudi

Linkovi

Partneri

New Era je član Američke Asocijacije Hipnotizera